Jarenlange ervaring, modern vakmanschap

De geschiedenis van Maasmond begint al in 1898. Het Rotterdamse schildersbedrijf van toen is uitgegroeid tot een professionele onderneming die het complete onderhoud, de volledige inrichting en de gehele renovatie van grote en kleine vastgoedprojecten van zakelijke klanten voor haar rekening neemt. Origineel en eigentijds. Met veel kennis van zaken en de gedrevenheid om het maximale uit uw project te halen.

Kwaliteit
Maasmond blijft haar processen verbeteren om u nog meer kwaliteit en efficiëntie te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij ons vakinhoudelijk én planmatig optimaal kunnen ontwikkelen. U kunt rekenen op een strakke planning en vakkundige uitvoering, binnen de grenzen van uw budget. Met genoegen gaan wij voor u aan de slag en voegen wij met trots een bijzonder project aan onze lijst van mooie ervaringen toe. Maasmond staat voor financiële zekerheid en is een betrouwbare partner al sinds 1898.


Organisatieschema
Bekijk hieronder het organisatieschema van Maasmond.

Bekijk onze projecten

Vakmanschap

Vanuit onze kantoren in Rotterdam en Leeuwarden bedienen wij de hele Nederlandse zakelijke markt via Europese en onderhandse aanbestedingen. Landelijke dekking dus. Wij beschikken over een eigen gordijnenatelier met gekwalificeerde medewerkers om al uw gordijnen perfect op maat te leveren. Met een assortiment van ruim 400 verschillende stoffen sluiten wij met zorg aan op de gekozen kleur of sfeer, rekening houdend met brandvertragende of andere eisen. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Utrecht.

Dankzij het vakmanschap van onze medewerkers en de kwaliteitsbewaking in al onze processen kunt u vertrouwen op het beste eindresultaat voor uw vastgoed.

Partners

Natuurlijk werken wij samen met gerenommeerde partners die voor hun merken duurzaamheid hoog in het vaandel hebben:

  • Akzo Sikkens
  • Tarkett vloerbedekkingsproducten
  • Forbo vloerbedekkingsproducten
  • Hunter Douglas Luxaflexraambekleding
  • Interface vloerbedekkingsproducten
  • Sigma Coatings PPG
  • Eurocol

Maasmond levert ook zelf maximale inspanningen in het belang van de mens, het milieu en de maatschappij.

Lees meer over maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maasmond Nederland B.V. heeft deze certificaten toegekend gekregen